İskenderun´da düzenlenen 23 Nisan ulusal Egemenik Haftası Masa Tenisi Turnuvalarında  okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Halil İbrahim AYSÜT Üçüncü oldu.

İskenderun´da düzenlenen 23 Nisan ulusal Egemenik Haftası Masa Tenisi Turnuvalarında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Halil İbrahim AYSÜT Üçüncü oldu.

İskenderun´da düzenlenen 23 Nisan ulusal Egemenik Haftası Masa Tenisi Turnuvalarında  okulumuz 8/A öğrencisi Halil İbrahim AYSÜT Üçüncü oldu. İskenderun, Belen, Dörtyol, Erzin, Payas, Arsuz ilçelerinden gelen öğrencilerin katılımıyla düzenlenen turnuva sonucunda başarı kazanan öğrencimiz Halilİbrahim AYSÜT´ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca turnuvaya katılım sağlayan diğer öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

06.05.2019 1684